Informació legal

Fundació Sant Llàtzer

Plaça Dr. Robert, 6

08221 Terrassa

Teléfono: +34 93 786 00 59

fundacio@fsll.cat

 

Avís legal

Aquestes condicions regulen l’accés i ús del Portal d’internet de la Fundació Privada Sant Llàtzer.

La navegació per la web implica l’acceptació expressa i sense reserves de l’usuari de totes i cadascuna de les presents condicions generals.

La Fundació Privada Sant Llàtzer es reserva el dret a modificar en qualsevol moment i sense previ avís les presents condicions generals, entenent-se que la publicació de les modificacions a l’avís legal de l’aplicació té efectes de notificació.

L’usuari està obligat a fer servir els continguts del portal de forma diligent, correcte i lícita, i abstenir-se en tot cas de reproduir, copiar, distribuir, transformar i/o modificar els continguts sense l’autorització prèvia de la Fundació.

I. Informació per donar compliment a l’article 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic – L34/2002 – (LSSICE )

  • Titular de l’aplicació: Fundació Privada Sant Llàtzer
  • Domicili social: ciutat de Terrassa (Barcelona), plaça del Doctor Robert núm. 6
  • E-mail de Contacte: fundacio@fsll.cat
  • Telèfon de contacte: 93 7860059
  • Dades registrals: inscrita en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Cataluña amb el número 495
  • CIF: G—08244717

 

II.- Política de recollida i tractament de dades a través del Portal

Mitjançant aquest avís, la Fundació Privada Sant Llàtzer ( d’ara endavant, La Fundació), domiciliada a Terrassa, Plaça del Doctor Robert número 6, CIF G08244717  i amb adreça electrònica fundacio@fsll.cat informa els usuaris del portal www.fsll.cat sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal, amb la finalitat que els usuaris de decideixin lliurement i voluntàriament si volen facilitar a la Fundació les dades personals que se’ls pot requerir o obtenir, com a conseqüència de la subscripció o l’alta en algun dels canals del web. La Fundació es reserva la facultat d’adaptar aquesta política a les novetats legislatives. En aquest supòsit, s’anunciaran els canvis introduïts al més aviat possible.

Alguns serveis o canals de l’aplicació poden contenir previsions específiques en matèria de protecció de dades personals, previsions que, si escau, s’establiran en els formularis de recollida de dades concrets per advertir-ne l’usuari.

Llevat que s’indiqui el contrari, les respostes a les preguntes sobre dades personals dels formularis són voluntàries, sense que la manca de contesta impliqui un perjudici en la qualitat dels serveis. No obstant això, en alguns supòsits hi ha dades que són necessàries per gestionar el servei i/o canal concret. En els formularis de recollida de dades s’indiquen amb un asterisc els camps que és necessari emplenar obligatòriament per accedir al servei o el canal de què es tracti.

Les dades recollides a través del web seran objecte de tractament i es recolliran en un fitxer automatitzat de la Fundació amb la finalitat pròpia de cada formulari. Així mateix, la Fundació podrà tractar les dades amb la finalitat d’enviar informació a l’usuari sobre les seves activitats. Conforme a la normativa aplicable, aquest fitxer està degudament inscrit en el Registre General de Protecció de Dades de l’Agencia Española de Protección de Datos.

La tramesa per part de l’usuari de les seves dades personals implica l’acceptació de la present política de protecció de dades personals i, en concret, el consentiment exprés i inequívoc de l’usuari per a la recollida i el tractament de les seves dades amb les finalitats abans esmentades. En els casos en què l’usuari enviï voluntàriament les seves dades per sol·licitar una determinada informació, la finalitat del tractament serà la de gestionar la sol·licitud i enviar-li la informació demanada.

Si l’usuari facilita lliurement la seva adreça electrònica, autoritza expressament la Fundació Clos perquè li remeti la informació per correu electrònic.

De conformitat amb la normativa vigent, l’usuari pot exercir els seus drets d’oposició, accés, rectificació i cancel·lació de dades adreçant-se per escrit al domicili social de la Fundació. També pot enviar un missatge a l’adreça fundació@fsll.cat per demanar més informació sobre el tractament de dades personals.

Així mateix i de conformitat amb la Llei 34/2002 , d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, l’usuari pot revocar en qualsevol moment el consentiment prestat per a la recepció de comunicacions comercials per via electrònica, enviant un missatge a l’adreça electrònica . fundació@fsll.cat amb la indicació “No vull rebre comunicacions comercials”.

 

III.- Continguts de l’aplicació. Propietat intel·lectual i Industrial

La Fundació comunica a l’usuari que tots els elements del portal estan protegits per les disposicions de la propietat intel·lectual i industrial. Per aquest motiu, el text, el disseny, les imatges, les eines, les pàgines, les marques, els noms comercials, els textos i els logotips són titularitat de la Fundació o han estat cedits o llicenciats a favor de la Fundació, i en conseqüència no poden ser utilitzats sense l’autorització prèvia formalitzada per escrit de la Fundació. Per a més informació sobre l’ús de continguts pot enviar un correu electrònic a fundació@fsll.cat

 

IV.- Links

L’establiment d’un enllaç en el portal a un altre aplicació o portal de tercers no implica que la Fundació accepti ni aprovi els continguts del lloc enllaçat. Tot i així, i en compliment de la normativa vigent, si la Fundació adverteix qualsevol contingut il·legal, suprimirà l’enllaç i ho comunicarà a les autoritats pertinents. Resta prohibida la inserció de links o enllaços al portal de la Fundació sense la prèvia autorització escrita per part d’aquesta.

 

V.- Cookies

El portal utilitza galetes per facilitar la navegació a l’usuari.  Tota la informació sobre les cookies d’aquest portal són accessibles a través d’aquest enllaç.