Dues pel·lícules rodades en diferents punts de la ciutat de Terrassa, “La hija de un ladrón” i “Set raons per fugir”, van aconseguir el reconeixement de l’Acadèmia del Cinema Català en la gala dels premis Gaudí celebrada el passat diumenge.

Pel que fa a “La hija de un ladrón”, dirigida per Belén Funes, graduada a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya de Terrassa, va emportar-se’n quatre, i en quant a “Set raons per fugir”, guanyadora del premi especial del públic, dels directors Gerard Quinto, Esteve Soler i David Torres, va ser rodada en part al Mas Viver de Torrebonica de Terrassa, patrimoni de la FDSLL.

A més, els actors terrassencs Rosa Cadafalch i Jan Cornet van entregar el premi a millor vestuari, i van aprofitar per destacar el paper de lideratge i el posicionament de Terrassa en el sector de l’audiovisual.

Finalment dir que el protagonisme terrassenc en aquesta dotzena edició dels premis Gaudí ha estat molt present amb els diferents projectes cinematogràfics vinculats a Terrassa, a través del Parc Audiovisual de Catalunya o de l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, que aspiraven a premi. En l’any del 25è aniversari de l’ESCAC, un total de 7 projectes vinculats a l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya han rebut una distinció en aquesta dotzena edició dels Premis Gaudí.